Affärsidé

Vi satsar på personalen

Vi värnar om vår personal med samma omsorg som vi värnar om våra kunder. När våra medarbetare trivs, är motiverade och trygga i sin roll gör vi ett bra jobb. Du som kund får samtidigt en högre kvalitet på våra kostnadseffektiva tjänster.

Motiverad och erfaren personal

Snabbhet och noggrannhet utmärker oss, i allt vi gör. Vi anpassar oss alltid efter kundens behov och kan vara flexibla när det behövs. Är det kris kan du ringa samma dag som behovet i din butik uppstår. Men genom god framförhållning hinner vi säkerställa att den optimala lösningen för dina behov tas fram.

Vi växer som företag

När vi startade år 2000 var vi tre anställda och hade en blygsam omsättning. Idag kan vi räkna oss till över 340 anställda och tre regionkontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi fortsätter att växa för varje år som går och behöver hela tiden nyanställa duktiga medarbetare. Flera av våra kunder vill nämligen anställa våra medarbetare efter ett tag. Vilket så klart är en kvalitetsstämpel.

Utbildning och trygga anställningar

Kontinuerlig utbildning och kompetensutbildning är något vår personal kan räkna med. Att satsa på de vi anställer är för oss en självklarhet. Anställda får bland annat gå kurs i teambuilding och effektivitet.

Kollektivavtal är en självklarhet för oss. Vi har valt Handels och auktorisationsavtalet Almega, alltså samma som många av butikerna vi arbetar för. Våra anställda har lika goda villkor som fast anställda i butiken, bland annat OB-tillägg på kvällar och helger. Avtalet ger också anställda på MRC rätt till sjukförsäkring och tjänstepension.

Redo för en bra affär?

När vi talar ambitioner är dom högt satta. Vår ambition är att bli de mest attraktiva på marknaden. Lite bättre än våra konkurrenter. När du väljer oss ska du känna att det är en bra affär för dig i alla lägen!

PS. MRC står för ”merchandising”. Det är något vi kan!

Behöver du personal?

Kontakta oss

Våra nöjda kunder!