Våra Kunder

Vi trivs i både stora och små butiker

Har du ett behov av extrapersonal? Då kan MRC hjälpa dig.

MRC Bemanning drog igång sin verksamhet år 2000 under varumärket MRC Stockholm. I början var det stort fokus på varuplock och våra kunder utgjordes då som nu av stora och små butiker. Efterhand byggde vi på med fler tjänster. Idag kan vi stoltsera med flera års erfarenhet av bemanning av kassapersonal, delikatesspersonal, inventeringar samt ombyggnation/nyetablering.

Över 360 butiker anlitar oss idag

Vår stora kundlista finns idag i Stockholmsområdet där vi hjälper ca 180 butiker och leverantörer. Tack vare våra duktiga medarbetare och goda rykte i huvudstaden så kunde vi i November 2020 öppna ett nytt kontor i Malmö stad för bemanning och rekrytering av region syd. Efterfrågan i syd gick med raketfart och i maj 2022 öppnade vi ett regionkontor i Göteborg för kunna erbjuda våra tjänster i västra Sverige.

Vi förser butikskedjor som ICA, COOP, Tempo, Hemköp, Willys, City Gross med erfaren, utbildad och motiverad personal när de behöver den. Ofta med mycket kort varsel. Förutom butiker hjälper vi leverantörer med merchandisingtjänster.

MRC står för ”merchandising”. Något som vi kan!

Så bokar du oss

Vårt bokningssystem är idag öppet 05.30-18.00 365 dagar om året och det finns idag tre sätt att boka vår personal på idag.

Telefon

Föredrar du att kunna prata med oss eller har du ett behov av att bolla lite idéer i samband med din bokning? Knappa in telefonnumret för din region och få ett personligt samtal med en av alla våra duktiga bokningsmottagare.

Email

Vår bokningsmail finns för dig som inte är ansluten till vår app och som behöver få iväg en bokning fort för att sedan fortsätta med det du höll på med. Våra bokningsmottagare svarar omgående och hittar en bra lösning för dig.

App

Är du befintlig kund hos oss idag så finns även möjlighet att snabbt och enkelt lägga ut pass och boka upp personal direkt i vår app. Du får även en bra överblick på hur mycket personal du bokat och vem det är från oss som kommer till passet. Vi erbjuder denna lösning i samarbete med IPOOL, kontakta oss om du vill veta mer eller om du vill bli ansluten till denna tjänst.

Omdömen från våra kunder

Behöver du personal?

Kontakta oss

Våra nöjda kunder!