Kassatjänst

Stor servicekänsla är viktigt

Att vara sympatisk, noggrann, kunnig och snabb ser vi som viktiga egenskaper när det handlar om kundkontakt. Våra medarbetare är utvalda för att matcha kraven och kan dessutom ställa upp med väldigt kort varsel.

Kassatjänst har funnits hos MRC Stockholm under några år och vi är stolta över att kunna erbjuda både utbildad och kompetent personal.
Våra kassabiträden kommer oftast in i bilden när någon blivit sjuk eller av annan anledning inte kommer till jobbet. Butiken gör en bokning samma dag, ibland någon timme innan passet börjar. Vi ser sedan till att någon av våra medarbetare snabbt finns på plats i tid.

Utvalda medarbetare för kassatjänst

Vår personal som har kassatjänst är noga utvalda för att motsvara kraven. Alla har genomgått en intern utbildning och kan på ett trevligt sätt hantera situationer som exempelvis handlar om att be om legitimation.

Högt betyg till vår kassatjänst

Våra kunder är mycket nöjda med vår kassatjänstpersonal, ibland så nöjda att de själva vill anställa dem. Det ser vi som en komplimang och en möjlighet för våra medarbetare att gå vidare i arbetslivet.

Behöver du personal?

Kontakta oss

Våra nöjda kunder