Rekrytering

Vi är ditt rekryteringsföretag

Låt oss hjälpa dig att bygga det perfekta teamet!

Är du i behov av nya medarbetare? Vi är här för att göra rekryteringsprocessen smidigare och mer framgångsrik än någonsin tidigare.

Vår arbetsmetodik

Kravprofil i samarbete med dig

Vi sätter oss ner med dig för att skapa en detaljerad kravprofil. Genom att förstå dina behov och mål kan vi säkerställa att vi hittar kandidater med rätt kompetens och erfarenhet.

Matchning av kandidater

Vi har ett omfattande nätverk av kandidater inom dagligvaruhandeln. Vi matchar dina behov med de bästa kandidaterna och tar hänsyn till både färdigheter och kulturell passform.

Referenstagning:

Vi går ett steg längre genom att ta flera referenser för att säkerställa att våra kandidater är pålitliga och kompetenta.

Övertagande made easy

Våra kunder har så stor förtroende för våra konsulter att de ofta erbjuder dem anställning i sina butiker. Du kan också prova att hyra in din favoritkonsult på ett längre schema och om båda parter är nöjda, har du möjligheten att ta över konsulten permanent.

Rak rekrytering för unika tjänster

Med över 20 års erfarenhet i branschen har vi utvecklat ett omfattande nätverk av kandidater inom dagligvaruhandeln. Vi förstår att varje butik är unik, och vi tar oss tid att hitta den perfekta matchningen för dig.

Kravprofilering

Vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en kravprofil innan vi går ut med annonseringen.

Sökning och selektion

Vi använder sociala medier och andra plattformar för att hitta de bästa kandidaterna. Sedan genomför vi noggranna personliga intervjuer och bakgrundskontroller.

Uppföljning och utvärdering

Vår tjänst slutar inte när kandidaten är anställd. Vi följer upp och utvärderar rekryteringsprocessen för att säkerställa att du är nöjd med ditt nya teammedlem.

Låt oss tillsammans bygga ett framgångsrikt och hållbart team som kommer att ta din verksamhet till nya höjder. Kontakta oss idag för att komma igång!

Omdömen från våra rekryteringar

Behöver du personal?

Kontakta oss

Våra nöjda kunder!